FEM Talks 2021 ‘Inclusiviteit, wat doe jij in vredesnaam?’

Ben je een vrouw met een verdiepende inspirerende boodschap aan de samenleving over inclusiviteit? Laat je stem horen in deze spreekwedstrijd!

Het onderwerp van FEM Talks 2021 is ‘Inclusiviteit, wat doe jij in vredesnaam?’ Iedereen die denkt op dit onderwerp een inspirerende bijdrage te kunnen leveren, is van harte welkom een inzending te doen, vanuit welke achtergrond of denominatie dan ook. En omdat dit jaar het thema inclusiviteit is, zijn ook mannen en genderneutralen uitgenodigd om deel te nemen aan FEM Talks.

Hoe doe je mee?

Stuur vóór 30 juli een vlog van jouw toespraak naar femtalks2021@gmail.com.

De vlog gaat over inclusiviteit en duurt maximaal 10 minuten. Met jouw verhaal inspireer je anderen tot verbinding én het daagt uit tot een concreet resultaat.

Slotevent op 10 september

Een jury selecteert tien inzendingen voor presentatie op www.femtalks.nl. Er kan gestemd worden voor de publieksprijs. Drie inzenders worden door de jury uitgenodigd voor een publieksevent op 10 september 2021.

Waarom FEM Talks?

FEM Talks is een initiatief van Vrijzinnigen Nederland en Apostolisch Genootschap. Bij beide organisaties is het aantal vrouwen in ‘het ambt’ groot.  Maar ook Nederland is het religieuze landschap in 2021 grotendeels nog steeds een mannenwereld. Daarom willen we vrouwen een podium geven om hun vrijzinnige stem te laten horen en hiermee anderen te inspireren om een bijdrage te leveren aan een beetje mooiere wereld.

Zie ook de FEM Talks editie 2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *