Lees mee met het boek van Hans Alma

Wat kunnen we nog doen in deze tijd? Ja, samen een boek lezen en bespreken via zoom. Februari is de maand van de spiritualiteit, dan wordt het beste spirituele boek van 2021 gekozen. Het nieuwe boek van Hans Alma, Het verlangen naar zin is een prachtig boek. Ze zoekt in haar boek naar wat bestaan zinvol kan maken. Ze vindt mooie antwoorden. Het verlangen naar zin staat op de shortlist. Zaterdag 7 februari wordt het beste spirituele boek bekendgemaakt bij Jacobine op 2.

Leesclub

De lees club start op maandagavond 15 februari  2021 om 19.30 uur. De vervolg avonden zijn op 22 februari en 1 maart.

Steeds 60 minuten waarin in het eerste deel de inleiders een korte samenvatting van het te bespreken gedeelte geven en het tweede deel waarin we ingaan op vragen, en de vragen aan Hans Alma verzamelen. Op de laatste avond voegt Hans zich bij de zoombijeenkomst en kunnen we haar onze vragen stellen

Leiding ervaren lezers: Paul Rasor theoloog en auteur van o.a. Geloof zonder zekerheid, vrijzinnige theologie in de 21steeeuw en Wies Houweling, algemeen secretaris van Vrijzinnigen Nederland.

Opgave bij bureau@vrijzinnigen.nl voor 10 februari. Als je je hebt opgegeven, ontvang je de zoomlink voor het gesprek.  Het aantal deelnemers is beperkt.

Op deze video vertelt Hans Alma over haar boek.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *