Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finale FEM Talks Wat bezielt je?

25 juni 2017, 10:30 - 13:30

- €5
finale FEM TALKS

Kom 25 juni naar de finale toe van FEM Talks ‘Wat bezielt je?’in Paradiso Amsterdam en laat je inspireren door de verhalen van de finalisten!  Vrouwen van alle leeftijden hebben de uitdaging opgepakt en een inspirerend betoog geschreven over wat hen bezielt.

Een jury, bestaande uit onder andere Lisette Thooft (winnares 2014) en Janneke Stegeman (Theologe des Vaderlands) kiest uit de vijf finalisten die hun verhaal mogen houden, de winnares die een ‘hemelse reis’ naar Rome wint.  U, als publiek, mag de publiekswinnares kiezen!

Bezieling

Vrouwen hebben immers een verhaal te vertellen over wat hen bezielt. Denk bijvoorbeeld aan Malala Yousafzai (nobelprijswinnaar), Mpho Tutu (predikante en dochter van bisschop Tutu), Hildegard von Bingen (mysticus), Etty Hillesum (Auschwitz’ slachtoffer), Anne Zernike (eerste vrouwelijke predikante) en nog vele anderen.

Ze inspireren andere vrouwen met hun verhaal. Toen en Nu. Toch komen vrouwen in de media en politiek nog steeds te weinig aan het woord. Daarom organiseren wij voor de tweede keer deze wedstrijd om vrouwen meer stem te geven.

FEM Talks

Shirma Rouse

We zijn er trots op dat de populaire zangeres Shirma Rouse, bekend van The Voice en DWDD, voor de muzikale omlijsting van deze wedstrijd zorgt. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Meer informatie

U, man of vrouw, jong of oud,  bent van harte welkom om te komen luisteren naar bezieling!

 

 

Gegevens

Datum:
25 juni 2017
Tijd:
10:30 - 13:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Paradiso
Weteringschans 6-8
Amsterdam,

Organisator

Vrijzinnigen Nederland
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Datum:
25 juni 2017
Tijd:
10:30 - 13:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Paradiso
Weteringschans 6-8
Amsterdam,

Organisator

Vrijzinnigen Nederland
Bekijk de site van Organisator