Adres landelijk bureau

Paulus Borstraat 37
3812 TA Amersfoort

Tel: 033 468 90 00

E-mail: bureau@vrijzinnigen.nl

Wij zijn aanwezig van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (woensdag tot 13.00 uur) en staan u graag te woord. Wanneer wij er niet zijn, kunt u een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Mailen kan natuurlijk ook.

Routebeschrijving

Te voet vanaf station Amersfoort

Station Amersfoort uitgang Piet Mondriaanplein. Oversteken en het Hendrik Jan Wolterpad inlopen. Aan het eind linksaf de Soesterweg in. De derde weg rechts is de Paulus Borstraat. Halverwege is ons kantoor op nummer 37 aan de rechterkant.

Met de auto vanuit het noorden en oosten van het land

Bij Amersfoort neem A28 afslag 8 Amersfoort. Einde afslag naar links Hogeweg. Volg borden Amersfoort (3 km) de stadsring. Na het spoorviaduct flauwe bocht naar rechts omhoog richting de Groningerstraat. De rotonde bij de 3e afslag verlaten en Groningerstraat vervolgen. De straat gaat over op de Noordewierweg. Dan is de 4e weg links de Paulus Borstraat.

Met de auto vanuit zuiden en westen van het land

Bij Amersfoort neem A28 afslag 12 Bunschoten-Spakenburg naar N119 richting Amersfoort. Volg de 2 linkerrijstroken om links af te slaan naar de Bunschoterstraat (N199). Blijf de N199 volgen voor ongeveer 5,5 kilometer. Dan vindt u aan uw rechterhand de Paulus Borstraat.

Parkeren

Bij het bureau zijn enkele parkeerplaatsen. Zijn die vol dan kunt u parkeren in de Soesterweg of de Noordewierweg. Dat is betaald parkeren.

Bankrekeningen

  • NL04FVLB0699461901
    Ten name van Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB te Amersfoort

Privacyverklaring