Steun ons!

Steun ons

Voelt u zich betrokken bij Vrijzinnigen Nederland en of vindt u het (ook) belangrijk dat wij het gedachtegoed van de vrijzinnigen blijven verspreiden? Steun ons dan! U kunt dat op verschillende manieren doen.  Te weten als:

  • Vriend
  • Afdelingslid
  • Algemeen lid
  • Eenmalige donatie

Vriend

Als vriend van ons ontvangt u 4x per jaar ons Vrije Ruimte. Vrije Ruimte is een ledenblad met nieuws van, voor en over de leden en de vereniging. Ook ontvangt u maandelijks onze digitale nieuwsbrief.

U bent al vriend voor minimaal 25 euro per jaar.

Ja, ik word vriend!

Afdelingslid

Ook is het mogelijk om lid te worden van een afdeling in uw eigen omgeving.  U vindt hier een overzicht van onze afdelingen. Neem voor specifieke informatie contact op met de afdeling van u wens.

U ontvangt dan ook Vrije Ruimte en maandelijks onze digitale nieuwsbrief.

Algemeen lid

Als er bijvoorbeeld geen afdeling in uw omgeving is en u wilt ons toch met een lidmaatschap steunen dan kunt u algemeen lid worden. U heeft  dan stemrecht bij onze jaarlijkse Algemene Vergadering, ontvangt ons blad Vrije Ruimte en maandelijks onze digitale nieuwsbrief.

U bent al algemeen lid voor minimaal 38 euro per jaar.

Ja! Ik word algemeen lid!

Eenmalige donatie

Tenslotte kunt u ons steunen met een (eenmalige) donatie. Zie de rechterkolom in de navigatie.

Meer informatie

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over het lidmaatschap?  Neem dan contact op met: bureau@vrijzinnigen.nl of 033 468 90 00. Wij beantwoorden uw vragen en denken graag met u mee!

Lees meer

Missie en Visie
Publicaties
Waar vindt u ons