Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiedag 18 april 2015

18 april 2015, 09:45

Ontmoeting en inspiratie, herkenning en verrassing over de grenzen van de eigen organisaties heen: dat zijn de vaste ingrediënten van de vierjaarlijkse vrijzinnige beraadsdag. Organisatoren zijn de Vrijzinnigen, VVP, Doopsgezinden, Remonstranten en voor het eerst ook het Apostolisch Genootschap. De dag krijgt een nieuwe naam: Inspiratie 2015.

Het thema van Inspiratie 2015 is Connected. Waaraan verbind je je verhaal? In het ochtendprogramma: de cabaretière Sara Kroos en emeritus hoogleraar sociologie Christine Brinkgreve en ’s middags veel workshops.

Mensen maken verhalen. Verhalen maken mensen. Verhalen geven ons identiteit en oriëntatie: ze helpen ons onszelf beter te begrijpen, geven ons context en verbinden ons met anderen. Over deze en andere kanten van verhalen publiceerde Christine Brinkgreve dit jaar het boek Vertel. De kracht van verhalen.

Sara Kroos is een cabaretière van formaat. Zij vertelt en zingt over wat zich in haar leven afspeelt/de. Ze groeide op bij een ongelovige vader en een zeer gelovige moeder. Sindsdien zoekt zij haar eigen weg, maar het (on)geloof heeft haar nooit helemaal losgelaten.

U bent van harte uitgenodigd voor Inspiratie 2015 op zaterdag 18 april 2015 in de Jacobikerk in Utrecht. Zie voor de meest actuele informatie: www.inspiratie2015.nl.

Gegevens

Datum:
18 april 2015
Tijd:
09:45
Evenement Categorie:
Site:
www.inspiratie2015.nl

Locatie

Jacobikerk
Utrecht,

Organisator

Vrijzinnige Beraadsdag

Gegevens

Datum:
18 april 2015
Tijd:
09:45
Evenement Categorie:
Site:
www.inspiratie2015.nl

Locatie

Jacobikerk
Utrecht,

Organisator

Vrijzinnige Beraadsdag