Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interactieve lezing over intuïtie

23 oktober 2016, 10:30

Intuïtie

Iedereen kent ze wel, die momenten dat je iets op je gevoel doet of dat je een heldere ingeving krijgt. Dat is de werking van je intuïtie: zomaar weten of iets goed is om te doen of niet, zonder tussenkomst van het logisch denken. Toch zal de een er door omstandigheden meer gebruik van maken dan de ander. Dat heeft onder meer te maken met of je hebt geleerd je intuïtieve ingevingen te negeren, deze weg te redeneren of er juist op te vertrouwen.

Ontwikkelen van je intuïtie

Het aardige is dat elk mens, vrouw én man, gebruik kan maken van de intuïtie en deze kan ontwikkelen. Om je intuïtie te versterken is het nodig om geïnteresseerd te zijn in wie jij bent, ook in relatie tot anderen. Vanuit dat vertrekpunt zul je steeds helderder gaan voelen, zien, weten en horen.

Mieke Heijerman, intuïtiecoach, zal tijdens een interactieve lezing vertellen over de intuïtie, hoe je deze kunt versterken en hoe het verstand daartoe een aansturende werking kan hebben. Ook doen we een of meerdere oefeningen met de intuïtie.

Mieke Heijerman

Mieke Heijerman (1961) is afgestudeerd in Theologie aan de Universiteit Utrecht en heeft de opleiding afgerond van Carolina Bont’s Centrum voor Effectieve Intuïtie te Haarlem. Sinds 1999 heeft zij haar praktijk in Houten. Daarnaast is ze werkzaam als geestelijk verzorger in verpleeg- en
verzorgingshuizen. Ze schreef twee boeken: een autobiografie over haar spirituele ontwikkeling en een boek met portretten van mensen op hoge leeftijd met ieder een andere levensovertuiging. www.miekeheijerman.nl

Gegevens

Datum:
23 oktober 2016
Tijd:
10:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Ontmoeting Bennekom
Emmalaan 1
Bennekom, 6721 ET
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
23 oktober 2016
Tijd:
10:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Ontmoeting Bennekom
Emmalaan 1
Bennekom, 6721 ET
Bekijk de site van Locatie