Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het oude Egypte en de cirkelmakers

12 oktober 2017, 20:00

- €10
graancirkel

In de ogen van Janet Ossebaard waren de Pyramidebouwers “Masters of Free Energy” van ongekende technologische hoogstand. De sporen die zij hebben achtergelaten voerden haar tijdens haar bezoeken aan de oudste Egyptische bouwwerken naar de bron van dit mysterieuze volk. Ook in latere tijden – toen de dynastische farao’s aan de macht waren – lieten de tempelbouwers sleutels achter in de muurschilderingen en hiërogliefen, voor ons om te ontcijferen. Deze sleutels vinden we vandaag de dag terug als graancirkels die over de hele wereld verschijnen.

Graancirkels

Onze voorvaderen noemden de graancirkels “boodschappen van de Goden”. Kan het zijn dat dit dezelfde Goden zijn als destijds de oude Egyptische Goden Ptah, Sekhmet, Isis en Osiris? Zijn zij teruggekeerd? Wat is hun boodschap? Wat kunnen wij daarmee anno 2017?

In deze spannende, geestverruimende lezing laat Janet zien wat volgens haar de Heilige Objecten van de Goden waren: de Ankh, de Djed, de Was, de zogenaamde ‘kronen’, en natuurlijk de mysterieuze staven die alleen de Goden mochten vasthouden, evenals het vreemde ‘tasje’ en de ‘kegel’, die we niet alleen bij de oude Egyptenaren tegenkomen maar ook bij de Sumeriërs en de Maya’s. Objecten die we nooit hebben teruggevonden, omdat de Goden ze meenamen toen ze onze blauwe planeet verlieten. Waarom komen ze nu terug als graancirkels? Wat heeft Tesla hiermee te maken?

Janet Ossebaard

Janet Ossebaard (1966), van oorsprong linguïst en communicatie consultant, is ruim 18 jaar graancirkelonderzoeker. Ze heeft veel veldwerk verricht en co-presenteerde vier documentaires over het graancirkelfenomeen. Ook heeft ze een aantal boeken over dit onderwerp geschreven. Haar laatste boek Graancirkels –UFO’s & ET’s verscheen najaar 2016. Meer informatie is te vinden op haar website: www.graancirkelsite.nl

Gegevens

Datum:
12 oktober 2017
Tijd:
20:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Site:
deontmoetingbennekom.nl/

Locatie

De Ontmoeting Bennekom
Emmalaan 1
Bennekom, 6721 ET
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
12 oktober 2017
Tijd:
20:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Site:
deontmoetingbennekom.nl/

Locatie

De Ontmoeting Bennekom
Emmalaan 1
Bennekom, 6721 ET
Bekijk de site van Locatie