Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondom het einde van het leven

8 november 2016, 19:30 - 21:30

- €5
Marinus van den Berg

Rondom het einde van het leven komt er veel op mensen af; vaak ook vragen, over de zin en waarde van ziek zijn, van het leven zelf, of vragen over afscheid nemen, over het opmaken van een levensbalans en soms ook vragen in het licht van de ontwikkelingen als het gaat om levensbeëindiging.

Marinus van den Berg

Marinus van den Berg – pastor/geestelijk verzorger, dichter en schrijver van vele boeken over het omgaan met de dood, komt hierover met ons praten. De rode draad in zijn werk is: omgaan met de dood moet je niet wegstoppen. De dood hoort bij het leven. Door met elkaar te praten kun je leren op een menselijke manier om te gaan met afscheid en de dood.

Nagesprek en aanmelding

Dinsdag 15 november 2016, 19,30 uur, Het Valkenhof – met medewerking van Helene Westerik en ds. Remko Veldman.

Aanmelding: is niet verplicht, maar is wel fijn in verband met de catering – dat kan op het volgende emailadres: h.h.westerik@outlook.com.

Deze avond is een gezamenlijk initiatief van de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt Beilen, Parochie Sint Willibrord Midden-Drenthe, Protestantse Gemeente Beilen-Hijken-Hooghalen en de Vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB Midden-Drenthe.

Gegevens

Datum:
8 november 2016
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Het Valkenhof
Witte Valkenstraat 2
Beilen,

Gegevens

Datum:
8 november 2016
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Het Valkenhof
Witte Valkenstraat 2
Beilen,