Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing over Eckhart Tolle en het pijnlichaam

8 november 2016, 20:00

Eckhart Tolle en het pijnlichaam

Ofschoon veel mensen de inspiratie in het werk van Eckhart Tolle ervaren, blijkt het toch voor velen erg lastig om deze in het dagelijks leven toe te passen. Op deze praktische inspiratieavond neemt Evert van de Ven je op een dynamische, lichtvoetige en humoristische wijze mee om je handvatten te bieden voor een leven in het Hier en Nu, ondanks die stemmetjes in je hoofd die je een rotgevoel bezorgen.

Pijnlichaam

Het is volgens Eckhart Tolle het pijnlichaam dat ons een constante, nare dialoog in ons hoofd bezorgt en ons belet in Hier en Nu aanwezig te zijn; het veroorzaakt daarmee veel psychisch lijden. Op liefdevolle
en respectvolle wijze biedt Evert je inzicht in het ontstaan en het functioneren van het pijnlichaam.
Tevens laat hij zien hoe je het pijnlichaam kunt leren herkennen, erkennen en ermee om kunt
leren gaan. Het goede nieuws is namelijk dat we, zodra we ons bewust zijn van het pijnlichaam en de negatieve energie ervan, ook andere keuzes kunnen maken in ons leven: ‘Wij denken dat we ons pijnlichaam zijn en dat is niet waar; wij hebben een pijnlichaam en zijn creatieve wezens met een groot vermogen om nieuwe wegen te leren bewandelen’.

Evert van de Ven

Evert van de Ven is life coach en schrijver. Vanaf 1998 begeleidt hij groepen, bedrijven, relaties en individuele mensen. Sinds dertien jaar werkt hij vanuit de teachings van Eckhart Tolle, waarbij hij spiritualiteit vertaalt naar de dagelijkse praktijk; naar geïnspireerd werken en liefdevol leven.
In zijn twee boeken: Het Kompas en Een kennismaking met Eckhart Tolle schrijft hij over zijn eigen ontwikkelingsweg en zijn visie op de teachings van Eckhart Tolle.

U kunt alvast een voorproefje nemen op deze avond door op You Tube vier filmpjes te bekijken met Evert van de Ven.

Gegevens

Datum:
8 november 2016
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Vrijzinnigen Heerde
Julianalaan2
Heerde,
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
8 november 2016
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Vrijzinnigen Heerde
Julianalaan2
Heerde,
Bekijk de site van Locatie