Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SmartSongs met Marijke Boon

24 april 2016, 15:00

- €12,50
Marijke Boon

Marijke Boon beoefent graag en met liefde ‘de kunst van het kleine.’ In beeld, taal en muziek. In haar nieuwste programma ‘SmartSongs’ neemt ze dat ‘kleine’ heel letterlijk. Ze komt op met een ‘goed draagbaar kleedje’ en rolt dit uit. Zo creëert zij haar eigen ronde podium van 2 meter.

Ze verhaalt over de afbeeldingen die erop staan, ze bezingt met humor en een tikje venijn de alledaagsheid der dingen. Op alles kun je ‘waarom’ vragen, en Boon weet zingend het antwoord te geven op deze altijd weerkerende vraag.

Er schreven zoveel mannen over hun moeder: het werd tijd dat een vrouw eens over haar vader ging schrijven, ze schreef ‘mijn vader is een haas’. Tussen neus en lippen worden diverse vormen van zingzang gehoord: rondzingen, toezingen, mee- en tegenzingen. En natuurlijk een smartelijk duet met de gevierde en gevreesde smartphone.

Zo refereert de titel ‘SmartSongs’ niet alleen aan de smartlappen die Marijke Boon vroeger zong, maar ook aan dat handige mobiele apparaatje van nu. Met haar humor en vakmanschap weet Marijke Boon in ‘SmartSongs’ zowel te amuseren als tot nadenken te stemmen.

Marijke Boon

Boon is een eigenzinnige theatervrouw. Ze schrijft, componeert en zingt. Ze begeleidt zichzelf op accordeon, kleur rood, 32 bas. Haar voorstellingen vallen terecht onder ‘kleinkunst.’

www.marijkeboon.nl

Gegevens

Datum:
24 april 2016
Tijd:
15:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:

Locatie

De Engel Huizen
César Franklaan 13
Huizen,

Gegevens

Datum:
24 april 2016
Tijd:
15:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:

Locatie

De Engel Huizen
César Franklaan 13
Huizen,