Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ierse muziek: Celtic Wind

25 september 2016, 15:00 - 17:00

- €8
Celtic Wind

De groep Celtic Wind komt uit de Liemers (Didam e.o.) en is geïnspireerd door de vele stijlen van de Ierse muziek.

Celtic Wind is gestart als lokale band, maar ook steeds meer te horen en te zien in de oostelijke helft van Nederland en soms over de grens in Duitsland. Het repertoire bestaat uit Ierse traditionals, modernere Ierse songs. Bekende en minder bekende liedjes van Ierse artiesten als de Dubliners, Christy Moore, The Corrs, Gaelic Storm e.a. zijn te beluisteren.

Celtic Wind speelt een afwisselend repertoire van Ierse traditionals en moderne Ierse muziek. Van ingetogen ballades tot opzwepende instrumentale reels en jigs. Regelmatig worden nieuwe nummers toegevoegd.

Met vaart en verve!

Dit garandeert een zeer gevarieerd optreden, zeker ook doordat de bandleden allen zowel solo als in samenzang de Ierse nummers vertolken. En zeker ook doordat een scala van instrumenten, zoals gitaar, mandoline, viool en bodhran (percussie) voor afwisseling in klank en kleur zorgen. Met vaart en verve!

De aantrekkingskracht van Celtic Wind is de eigen sound en sfeer, die de groep geeft aan de oorspronkelijke uitvoering van de nummers.

De muziek van Celtic Wind is actief en passief te beluisteren, maar het best actief te ondergaan. De groep is op zijn best bij een actief publiek, dat er een echte Ierse sessie van wil maken.

Meer informatie

www.celticwind.nl
www.vrijzinnigenvarsseveld.nl

Gegevens

Datum:
25 september 2016
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€8
Evenement Categorie:

Locatie

Vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB Varsseveld e.o.
Doetinchemseweg 5
Varsseveld,

Gegevens

Datum:
25 september 2016
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€8
Evenement Categorie:

Locatie

Vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB Varsseveld e.o.
Doetinchemseweg 5
Varsseveld,