Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Positieve psychologie

27 september 2015, 10:30

- 8€

Het klinkt misschien vreemd, maar gelukkig zijn kunnen we leren. Een groot deel van ons welbevinden blijkt namelijk beïnvloedbaar te zijn. Het wetenschappelijke veld waarbinnen onderzoekers en praktijkmensen zich hiermee bezighouden heet positieve psychologie. De positieve psychologie richt zich onder andere op de krachten en positieve eigenschappen van mensen die ervoor zorgen dat ze zich sterk, gelukkig en tevreden voelen.

Dit geldt niet alleen voor individuen maar ook voor organisaties. In deze interactieve lezing worden de inhoud en wetenschappelijke achtergrond van de positieve psychologie geschetst en wordt ingegaan op de toepassingen ervan in het onderwijs, de hulpverlening en mensen in hun dagelijkse leven.

Rinka van Zundert studeerde orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit. In 2010 heeft zij daar een master ontwikkeld in de positieve psychologie. Zij begeleidt scholen om veerkracht en welbevinden tot een pijler van beleid te maken. Tevens verzorgt zij voor particulieren en bedrijven trainingen in The Work van Byron Katie.

Gegevens

Datum:
27 september 2015
Tijd:
10:30
Kosten:
8€
Evenement Categorie:

Locatie

Velp
Dr.Fabiusstraat 12
Velp, Nederland

Organisator

De Sprang Velp

Gegevens

Datum:
27 september 2015
Tijd:
10:30
Kosten:
8€
Evenement Categorie:

Locatie

Velp
Dr.Fabiusstraat 12
Velp, Nederland

Organisator

De Sprang Velp