Wouter Blokhuis, een nieuwe vrijzinnige blogger

Na de studie geneeskunde aan de R.U. te Leiden was voor mij de volgende stap militaire dienst. Vervolgens besloot ik mij te vestigen als huisarts. Decennia lang heb ik een solo-huisartsenpraktijk in de hele breedte van het vak zoals dat op het platteland, in dit geval de Alblasserwaard gebruikelijk was. Pas na mijn pensionering ben ik, na een aantal jaren vriend van de Woudkapel te zijn geweest, lid geworden van de NPB. Enige jaren ben ik redactielid van de Lantaarn geweest en daarna heb ik een column in Ruimte verzorgd. Behalve schrijven fotografeer ik en speel (bescheiden) piano.

De eerste blog van Wouter kunt u hier vinden: Vrijzinnig Overstapje

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *