Apostolisch Genootschap

Apostolisch Genootschap helpt antwoorden vinden

Landelijke campagne ‘Vind het antwoord in jezelf’

Op 18 januari start het Apostolisch Genootschap een landelijke campagne. Onder de titel Vind het antwoord in jezelf prikkelt het religieus-humanistische Apostolisch Genootschap mensen om samen te filosoferen over levensvragen en te zoeken naar eigen antwoorden. Hiervoor organiseert het genootschap themaontmoetingen over:

  • Waardevol opvoeden
  • Zelfbewust zijn
  • Investeren in je relatie
  • Leven met verlies

Met radiocommercials op twee landelijke zenders wordt een breed publiek bereikt.

De website www.vindhetantwoordinjezelf.nl, internetbanners, online advertenties, driehoeksborden, social media en een mobiele app (ApPost) stellen vragen als:

  • Hoe vind je geluk als alles verloren lijkt?
  • Wat geef je je kinderen mee?
  • Ben je blij met wie je bent?

Met deze vragen daagt het genootschap mensen uit eigen antwoorden te zoeken. Uitgangspunt is dat deze ‘in jezelf’ te vinden zijn en in gesprekken met anderen. Op diverse plekken in het land worden hiervoor themaontmoetingen en lezingen georganiseerd.

Achtergrond

Maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering, de 24-uurseconomie en een afnemend geloof, leiden al jaren tot ontkerkelijking. Toch hebben veel mensen behoefte aan zingeving. Het Apostolisch Genootschap biedt met de themaontmoetingen laagdrempelige mogelijkheden voor bezinning op levensvragen.

Aanmelden en informatie

www.vindhetantwoordinjezelf.nl

Over Apostolisch Genootschap

Het Apostolisch Genootschap biedt religieus-humanistische ontmoetingsplaatsen voor mensen die hun leven meer zin en inhoud willen geven. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat al het leven voortkomt uit dezelfde oorsprong. In essentie zijn mensen dus met elkaar verbonden. Dat geeft apostolischen een gevoel van verantwoordelijkheid en spoort ze aan zorgvuldig om te gaan met elkaar, de wereld en haar bronnen. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 72 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *