FEMTalks 2017 verschenen

Zaterdag 2 december 2018 ontving Berthe van Soest uit handen van Wies Houweling het eerste exemplaar van FEMTalks 2017. In de publicatie de bijdragen van de 5 finalisten van de (s)preekwedstrijd Wat bezielt je?

Voorwoord

Wies Houweling geeft in het voorwoord een uitleg waarom Vrijzinnigen Nederland het belangrijk vindt om vrouwen een podium te geven. Het is en blijft nodig om hier aandacht aan te geven.

Anne Zernike

Wat bezielde Anne Zernike? De eerste vrouwelijke predikant die als voorbeeld en bezieling geldt voor Froukje Pitstra, haar biografe. Froukje geeft een kort overzicht van de inspiratie van Anne.

Vijf finalisten

Berthe van Soest opent als winnaar met haar Rozenkrans. Maud Dik volgt met oproep om te staan voor het feminisme. Dan komt Marijke Verduyn, de publiekswinnaar, met haar Vergeten woorden. Inge Bosscha heeft een mooi verhaal over haar moeder. Als laatste het verlangen van mijn ziel van Ineke Verdoner.

Allemaal prachtige en inspirerende verhalen. Wilt u een exemplaar ontvangen? Geef uw naam en adres door aan bureau@vrijzinnigen.nl. Kosten € 5,- incl. porto.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *