Finale FEM Talks

Finale ‘FEM Talks’ 25 juni in Paradiso

Wat bezielt vrouwen?

Met deze vraag biedt ‘FEM Talks’ vrouwen van alle leeftijden de mogelijkheid om een inspirerend betoog te vertellen over wat hen bezielt. Hoogtepunt van dit initiatief is de finale van ‘FEM Talks’ op zondag 25 juni aanstaande in Paradiso te Amsterdam.

Bezieling

Met ‘FEM Talks’ wil Vrijzinnigen Nederland vrouwen een stem geven. Zij komen nog steeds te weinig aan het woord. Dit is de tweede keer dat ‘FEM Talks’ wordt georganiseerd.

Finale FEM Talks

Finalisten

Uit de vele inzendingen is door de vakjury, bestaande uit auteur Lisette Thooft en theoloog Janneke Stegeman, een selectie gemaakt van vijf finalisten. Zij vertellen in Paradiso hun verhaal.

Deze finalisten zijn Inge Bosscha, Maud Dik, Berthe van Soest, Ineke Verdoner en Marijke Verduyn. De winnares verdient een ‘hemelse’ reis naar Rome.

Daarnaast is er een publieksprijs die door de aanwezigen wordt toegekend.

Shirma Rouse

De muzikale omlijsting van deze finale wordt verzorgd door zangeres Shirma Rouse, bekend van The Voice en DWDD. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot een populaire en veelgevraagde zangeres.

Datum en locatie

  • 25 juni 2017 van 10.30 tot 13.00 uur in Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
  • Entree: € 5,00
  • Kaartjes kunt u rechtstreeks bestellen via www.paradiso.nl of via bureau@vrijzinnigen.nl of kopen aan de kassa van Paradiso
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *