Bekeerd

‘Op een dag was ze bekeerd’

Op de website van Zin in Opvoeding zijn twee interviews verschenen met Claudia en haar moeder. Claudia bekeerde zich na een jarenlange zoektocht tot de islam. ‘Ik heb altijd al het gevoel gehad dat mijn leven een doel had: er is iets bijzonders in het leven dat ik nog moet ontdekken.’

‘Ik was blij voor haar dat ze had gevonden waar ze naar op zoek was’, vertelt haar moeder, ‘en tegelijkertijd was ik heel huiverig. Zeker die eerste jaren. We zijn pas de laatste jaren meer gaan praten, in die tijd meed ik het onderwerp misschien ook wel een beetje. Ik vond het ingewikkeld om die dingen te benoemen.’

Lees de hele interviews op de website van Zin in Opvoeding. Hier het interview met Claudia. Hier het interview met haar moeder.

Bekeerd

Over Zin in Opvoeding

Zin in Opvoeding is een initiatief van de VVP, Het Apostolisch Genootschap, de Doopsgezinde Sociëteit en Vrijzinnigen Nederland. Met artikelen en interviews wil het ouders en verzorgers inspireren bij de opvoeding.

Meer nieuws?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *