boek der vreugde

Dalai Lama en Desmond Tutu komen met ‘Het boek van vreugde’

Komend najaar verschijnt bij uitgeverij Harper Collins Nederland Het boek van vreugde van de Dalai Lama en Desmond Tutu. Dit boek is een ‘unieke samenwerking tussen twee Nobelprijswinnaars, wijze vrienden en geestelijk leiders’.

Het boek van vreugde

Twee van de grootste geestelijke leiders van onze tijd delen hun wijsheid en inzichten over hoe we diepe vreugde kunnen vinden en vasthouden ondanks de tegenslagen en uitdagingen die het leven in zich draagt.

Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de Dalai Lama reisde Desmond Tutu naar Dharamsala waar de beide vrienden hun wijsheid en inzichten deelden over de manier waarop wij een zo vreugdevol leven kunnen leiden, ook in tijden van tegenspoed.Douglas Abrams was bij deze gesprekken aanwezig en verwerkte ze tot een boek.

boek van vreugde

Een boek waar je blij van wordt, alleen al om de liefdevolle manier waarop deze oude wijze mannen met elkaar omgaan, de levensvreugde en speelsheid die ze delen en de respectvolle manier waarop ze hun verschil van inzicht bespreken, want de boeddhistische en de christelijke traditie hebben naast veel overeenkomsten ook duidelijke verschillen. Het is mooi om te lezen hoe onbelangrijke verschillen kunnen worden, want hun kernboodschap is dezelfde: vreugdevol leven bereik je door anderen vreugde te brengen.

Meer informatie

www.berneboek.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *