Vrijzinnig Baarn

Afdeling in de schijnwerper: Baarn

Welkom bij Vrijzinnig Baarn

Vrijzinnig Baarn maakt deel uit van de Vrijzinnigen Nederland, een veelkleurige vereniging met actieve leden, geworteld in het vrijzinnig christendom. Vrijzinnig geloven is ruimte geven aan anderen, tolerant zijn naar anderen toe. Daarnaast vragen vrijzinnigen ook ruimte en tolerantie om op eigen wijze om te kunnen gaan met opvattingen rond levensbeschouwing en religie.

Activiteiten

Het hele jaar door vinden er gevarieerde activiteiten plaats in het Witte kerkje, zoals concerten, lezingen met interessante sprekers en gespreksgroepen. Ook op het gebied van kunst en cultuur hebben wij veel te bieden. De concerten in het kader van “Muziek na de markt” op de 1ste dinsdag van de maand trekken een breed publiek ook van buiten Baarn.

In Baarn werkt de vereniging op veel manieren samen met de leden en vrienden van de Doopsgezinde Gemeente in Baarn. Samen vormen zij “Vrijzinnig Baarn”.

Open kerk

De kerkdiensten worden gezamenlijk gehouden, afwisselend in de twee kerkgebouwen (Kampstraat 8 en Eemnesserweg 63B), de seizoen gebonden activiteiten en cursussen worden gezamenlijk bedacht en uitgewerkt. De beide geloofsgemeenschappen streven naar een open kerk, waarin plaats is voor ieder mens.

www.wittekerkje-baarn.nl

Adres: Kampstraat 8 in Baarn
Contactpersoon: C.J. Switzer,
Telefoon: 035-5423733
E-mail: cjswitzer@kpnmail.nl

Vrijzinnig Baarn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *