Voorganger in de schijnwerper: Peter Korver

Afdeling(en) waar u actief bent

Ik ben voorganger bij de Vrijzinnigen Naarden-Bussum en predikant van De Kapel, de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Hilversum.

Relevante opleiding en werkervaring

Ik heb 1e graads onderwijsbevoegdheid geschiedenis, 1e graads bevoegdheid godsdienst en 2e graads bevoegdheid Nederlands, behaald aan de VL-VU en de Hogeschool in Holland.

Verder heb ik mijn diploma Voorganger NPB behaald aan het Opleidingsinstituut van NPB-VVH en ik heb het Proponentsexamen behaald aan het Remonstrants Seminarium in Leiden. Een Mastersdegree Geestelijke Begeleiding heb ik gehaald aan het Titus Brandsma Instituut te Nijmegen.

Uw visie op vrijzinnigheid en op de manier waarop u uw vak uitoefent

Vrijzinnigheid is voor mij een aanduiding voor de wijze waarop ik christen wil zijn: vrij en verdraagzaam. In mijn werk als voorganger begeleid ik mensen in hun zoektocht naar (voorlopige) antwoorden op hun levensvragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *